top of page

innovatie

Ik leid innovatieprojecten bij mediabedrijven. Ik begeleid het proces in sprints, help je om aannames snel te testen en zorg ervoor dat je iets gaat bouwen wat ook daadwerkelijk gebruikt gaan worden.

 

Het grote voordeel van mij inhuren: ik kom zelf uit de mediawereld. Ik heb jaren als journalist en redacteur op de vloer rondgelopen. Ik spreek de taal van de redactie en weet hoe de dynamiek van een mediabedrijf werkt​.

Ik zorg er dus voor dat wat we samen maken en ontwikkelen, ook gaat aansluiten bij de dagelijkse praktijk van de vloer. Zodat je óók de mensen van buiten de innovatie-afdeling aan boord krijgt.

Dat kreeg ik onder andere al voor elkaar met de implementatie van de redactionele tool Newschain (bij +700 redacteuren in gebruik). En bij het opzetten van een nieuwe Voice-redactie bij RTL Nieuws.

"Het fijne aan Jolien is dat ze zowel innovatie als content echt begrijpt. Ze heeft een neus voor nieuwe ontwikkelingen en weet ideeën om te zetten in concreet resultaat."

Marjolein van der Aar

Innovation Product Manager

logo RTL Nieuws.png

"Jolien weet goed de wensen van de klant te verbinden aan de laatste trends. Door klein te beginnen weet ze een team mee te nemen in een ontwikkeling die aansluit bij de behoefte van de gebruikers"

Herbert Codée

Product Owner

Schermafbeelding 2020-05-05 om 11.53.22.

HOE IK WERK

📞 We bellen om te bespreken waar je hulp bij nodig hebt en checken samen of ik de juiste persoon voor de job ben. Zo niet, dan verwijs ik je door.

💡 We bespreken voor welke onderdelen je me wil inzetten (zie hieronder mijn prijzen): losse adviessessie of brainstorm, sprint-begeleiding voor de ontwikkeling of project lead voor het hele proces tot en met implementatie. 

📄 Ik maak dezelfde dag nog een offerte op basis van de wensen. Liever maatwerk in plaats van de pakketten hieronder? Mijn tarief is €95 per uur. Al mijn prijzen zijn exclusief btw en reiskosten. Voor grotere klussen spreek ik graag een projectprijs af. Bel (06-20879652) of mail (jolien@thestorymaker.nl), dan spreken we het door.

BRAINSTORM

Ik begeleid jullie brainstorm om tot een creatieve oplossing te komen voor een innovatie uitdaging binnen het bedrijf. 

Aan het einde van de sessie heb je concrete ideeën om zelf verder uit te werken.

· Maximaal 6 personen

· Een dagdeel

€ 450

Advies

Ik denk met je mee over een concrete innovatie uitdaging waar je nu tegenaanloopt.

Ik bestudeer de case en geef advies over wat je zou kunnen testen en hoe je gerichter naar je doelstellingen toewerkt.

· 1:1 videocall

· 1 uur

€ 125 

sprint

Ik begeleid de hele sprint. Dat wil zeggen dat ik jullie ondersteun bij de brainstorm, het behoefte onderzoek, het ontwikkelen van de eerste prototypes en het testen ervan.

Aan het einde van het traject heb je alles in huis zelf een goed eindproduct te maken.

· Maximaal 6 personen

· 5 dagen

€ 3750

project lead

Geen (ervaren) innovation lead in huis? Op projectbasis kan ik dit voor je uit handen nemen.

Ik begeleid dan niet alleen de sprints, maar help je ook met het samenstellen van het team, hak knopen door als het nodig is en help je bij de implementatie van de nieuwe dienst of het product op de redactie.

· Traject op maat

vanaf € 4950

samenwerken?

contact

Jolien van de Griendt

The Storymaker

Den Bosch

+316 20879652

jolien@thestorymaker.nl

Dank voor je bericht!

bottom of page